Veel activiteiten en ondersteunende diensten kunnen alleen maar tot stand worden gebracht door de inzet van een aantal vrijwilligers. Zij hebben, als het goed is, plezier in hun werk en vinden het belangrijk om te doen.

Onze  groep medewerkers komt elke week op vaste tijden, dinsdagmorgen en donderdagmiddag, bij elkaar.
Ze zijn dan bezig met allerlei werkzaamheden die in het museum moeten gebeuren bijv. het inrichten van tentoonstellingen. In dat geval zijn ze erg betrokken bij de inrichting van de ruimte; ze hebben interesse!
En ze verlenen ook op allerlei gebied hand- en spandiensten, zijn suppoost of gids.

Momenteel bestaat de groep museummedewerkers uit:

Kees van Rijswijk,

Kees Schellekens,

Rinus Timmermans,

Toon Timmermans,

Jos van Loon,

Louis van Bergen,

Ton van Hoek (donderdagmiddag).

Als je wilt weten of er op dit moment plaats is voor nieuwe vrijwilligers, kun je contact opnemen: